GÜNDEM 10.02.2024 01:53:02 0

HIZIR LOKMASINDA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Başkan İsmet Yıldırım, Hızır Orucu tutan vatandaşlar için lokma dağıttı. Kazım Karabekir Cemevi’nde gerçekleşen lokma dağıtımında canlarla aynı sofrayı paylaşan Başkan Yıldırım, yapılan tüm ibadetlerin kabul olmasını diledi.

HIZIR LOKMASINDA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, her yıl Şubat ayında Hızır Orucu tutan vatandaşlar için lokma dağıttı.  Cemevi Başkanı Erdal Ahi, Ümraniye Belediyesinin, Cemevine desteklerinden ve hizmetlerinden ötürü Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkür etti. Canlarla beraber aynı sofrayı paylaşan Başkan Yıldırım ise Allah hepinizde razı olsun. Yaptığınız ibadetleri Rabbim kabul eylesin. Siz gönül dostlarısınız. İnşallah hep birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Kısa zaman önce inşaatına başladığımız cemevinin seçime kadar büyük kısmını tamamlayacağız. İnşallah inşaatı bittikten sonra kültür vadisi yapacağız. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com

START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.