GÜNDEM 12.03.2024 15:55:00 0

Allah Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın…

Esenyurt ilçe Milli Eğitim müdürlüğü bünyesinde İstiklal Marşının kabulünün 103.Yıl dönümü münasebetiyle Esenyurt Sezai Karakoç Anadolu Lisesi müdürü Alpay Atış’ın organize ettiği programa,

Allah Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın…

 

Allah Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın…

Esenyurt ilçe Milli Eğitim müdürlüğü bünyesinde İstiklal Marşının kabulünün 103.Yıl dönümü münasebetiyle Esenyurt Sezai Karakoç Anadolu Lisesi müdürü Alpay Atış’ın organize ettiği programa, Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Esenyurt ilçe Milli Eğitim müdürü Tayfun Özyolcu, İlçe şube müdürleri, Esenyurt belediye başkan yardımcısı Selçuk Günerhan, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 

 

 

“Bağımsızlık, Özgürlük Ve Kutsal Değerlerimizdir”

Esenyurt Sezai Karakoç Anadolu Lisesi müdürü Alpay Atış, yaptığı konuşmasında sayın Kaymakamım, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Protokolün Değerli Mensupları ve Sevgili öğrenciler, İstiklal Marşımızın kabulünün 103.Yıl dönümü Kutlama programına hoş geldiniz. İstiklal Marşı; memleketimizin genci, yaşlısı, kadını erkeğiyle bağımsızlık, özgürlük ve kutsal değerlerimizin mücadelesinin eşsiz mısralarındaki yansımasıdır. Milletimizin kalbine sözlerle dokunmuş bayraktır İstiklal Marşı.

“İstiklal Mücadelemizin Tüm Kahramanlarına”

Her kelimesinde inanç, her dizesinde iman, her kıtasında cesaret barındırır. Mehmet Akif ERSOY'un da ifade ettiği gibi "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" diyerek başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, bu marşı milletimize hediye eden Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyorum. Milli birlik ve beraberlik bilinci ve coşkusuyla programı hazırlayan Esenyurt Sezai Karakoç Anadolu Lisesi tören komisyon üyelerine ve öğrencilerimize teşekkür ederim dedi.

Haber: Nezir Karayün

 

 

 


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.